Vasul ceramic pentru brânzeturi Granicium® creează microclimatul ideal pentru depozitarea și maturarea brânzeturilor nobile. Datorită proprietăților sale, dumneavoastră vă veți putea bucura de gustul autentic al brânzeturilor maturate de vacă, oaie sau capră în condiții optime.
Savoarea și rafinamentul unei selecții de brânzeturi nobile, însoțite de fructe proaspete și alte aperitive după gusturi și preferințe vor satisface orice exigențe în materie de artă culinară.
Setul format din două piese este lucrat manual din ceramică Granicium®, material ce asigură un microclimat ideal pentru maturarea brânzeturilor de calitate. Ceramica Granicium® este un material unic în lume, cu o formulă pantentată și proprietăți deosebite, creat și utilizat doar în zona Coburg în atelierul artizanal Denk.
Instrucțiuni de utilizare:
Este de preferat să depozitați vasul într-o cămară sau un loc răcoros și ferit de umezeală, și cu temperatură constantă. Dacă nu aveți aceste condiții, puteți păstra vasul cu brânzeturi și în frigider. Cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât procesul de maturare este mai lent.
Puteți depozita în acest vas aproape orice tip de brânză preferați: brânzeturi maturate, Brie, Camembert, cremă de brânză. Pentru o aromă subtilă, puteți pune alături de brânzeturi câteva fire de ierburi aromatice, cum ar fi rozmarin, lavandă sau cimbru.
Farfuria setului poate fi folosită și ca platou. Serviți brânzeturile alături de fructe și de un pahar din vinul preferat.
Capacul poate fi folosit și pe post de vas pentru fructe sau pâine.
Înainte de a pune produse proaspete în vas, spălați bine vasul cu apă și detergent de vase pentru a împiedica răspândirea sporilor de mucegai de la brânzeturile depozitate anterior.