Cu ajutorul grătarului profesional Vulcanus Pro 730 Masterchef veți găti la cele mai înalte standarde și le veți oferi oaspeților dumneavoastră un spectacol culinar complet. Modelul Pro 730 Masterchef este dotat cu un spațiu generos de depozitare și cu două tocătoare din lemn de fag pe care le veți folosi pentru a porționa și prepara carnea chiar în fața invitaților, iar apoi pentru a lăsa friptura "la odihnit" înainte de a fi servită.
Suprafața de gătit a plitei pătrate este de cu până la o treime mai mare comparativ cu plitele rotunde. Datorită design-ului său, plita poate fi separată în două zone de gătit: partea centrală care se încinge la o temperatură mai înaltă potrivită pentru preparatele din carne și partea exterioară, pentru legume, alimente care necesită temperatură mai scăzută sau pentru menținerea la cald a mâncării până la servire. Astfel, puteți găti un meniu întreg într-un timp mai scurt, pentru un număr mare de persoane.
Modelul Vulcanus Pro 730 Masterchef este prevăzut cu trei spații de depozitare, pe care le puteți folosi pentru lemne, pentru depozitarea ustensilelor de gătit sau a condimentelor folosite.
Grătarele profesionale Vulcanus se remarcă prin design-ul elegant dar extrem de practic în același timp, prin calitatea materialelor din care sunt fabricate și prin atenția la detalii. Fiecare model de grătar profesional Vulcanus este fabricat din oțel corten patinat cu o durată de viață extrem de lungă și care nu necesită întreținere. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu produse speciale de curățare și întreținere.
Plita este fabricată din oțel cu grosimea de 10 mm, certificat pentru uz alimentar. Plita este dublată în interior de un strat ceramic solid de 38 de kg. Aceasta este un excelent conductor de căldură și are rolul de a asigura stabilitate termică. Astfel, temperatura plitei rămâne constantă pe o perioadă lungă de timp iar consumul de combustibil este optimizat.
Toate modelele de grătar profesional Vulcanus sunt prevăzute cu un
sistem de scurgere a reziduurilor rezultate în urma gătirii și cu un
sistem de curățare a cenușii.
Sistemul de scurgere funcționează ca un șanț în jurul plitei metalice care colectează grăsimea arsă și alte resturi, astfel încât plita să poată fi curățată foarte ușor, nu se mai produce fum, iar alimentele gătite ulterior își păstrează culoarea și aroma intacte. Grăsimea și resturile colectate se scurg în tava de colectare a cenușii situată în interiorul plitei. Aceasta se scoate foarte ușor pentru a fi golită și apoi se introduce înapoi în interiorul grătarului.
Opțional, grătarul profesional Vulcanus poate fi accesorizat cu un suport adaptor pentru vase de gătit sau pentru grill. Astfel spațiul din centrul plitei poate fi folosit pentru preparate gătite la wok sau ceaun, iar grătarul central funcționează ca un grill clasic.
Grătarul profesional Vulcanus reprezintă alegerea ideală pentru pensiuni, restaurante sau hoteluri care doresc să își impresioneze oaspeții cu mâncare delicioasă, preparată într-un mod spectaculos dar și pentru utilizatorii casnici, pasionați de gătit și de experiețe deosebite.
Oferiți-le oaspeților dumneavoastră un spectacol culinar de excepție.