Grătare profesionale Vulcanus®

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre
Grătar profesional Vulcanus Pro 910 Chef
-10% nou
Suport adaptor Multigrid
-11%

Suport adaptor Multigrid

899,00Lei de la 799,00 Lei
Grătarele profesionale Vulcanus se remarcă prin design-ul elegant dar extrem de practic în același timp, prin calitatea materialelor din care este fabricat și prin atenția la detalii. Fiecare model de grătar profesional Vulcanus este fabricat din oțel corten patinat cu o durată de viață extrem de lungă și care nu necesită întreținere. 

Plita este fabricată din oțel cu grosimea de 12 mm, certificat pentru uz alimentar. Plita este dublată în interior de un strat ceramic solid de 38 de kg. Aceasta este un excelent conductor de căldură și are rolul de a asigura stabilitate termică. Astfel, temperatura plitei rămâne constantă pe o perioadă lungă de timp iar consumul de combustibil este optimizat. 

Toate modelele de grătar profesional Vulcanus sunt prevăzute cu un sistem de scurgere a reziduurilor rezultate în urma gătirii și cu un sistem de curățare a cenușii

Sistemul de scurgere funcționează ca un șanț în jurul plitei metalice care colectează grăsimea arsă și alte resturi, astfel încât plita să poată fi curățată foarte ușor, nu se mai produce fum, iar alimentele gătite ulterior își păstrează culoarea și aroma intacte. Grăsimea și resturile colectate se scurg în tava de colectare a cenușei situată în interiorul plitei. Aceasta se scoate foarte ușor pentru a fi golită și apoi se introduce înapoi în interiorul grătarului. 

Opțional, grătarul profesional Vulcanus poate fi accesorizat cu un suport adaptor pentru vase de gătit sau pentru grill. Astfel spațiul din centrul plitei poate fi folosit pentru preparate gătite la wok sau ceaun, iar grătarul central funcționează ca un grill clasic. 

Grătarul profesional Vulcanus reprezintă alegerea ideală pentru pensiuni, restaurante sau hoteluri care doresc să își impresioneze oaspeții cu mâncare delicioasă, preparată într-un mod spectaculos. 

Click aici pentru a afla mai multe detalii despre tehnologia care stă la baza grătarelor profesionale Vulcanus.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!