Dacă vă doriți să le oferi oaspeților dumneavoastră o experiență culinară la cele mai înalte standarde, atunci grătarul profesional cu plită Vulcanus Pro 910 Chef este alegerea ideală. Suprafața generoasă de gătit, care poate fi împărțită în două zone în funcție de temperatură, vă ajută să gătiți în condiții optime, atât pentru un grup restrâns, cât și pentru evenimente de amploare.
Suprafața de gătit a plitei pătrate este cu până la o treime mai mare comparativ cu plitele rotunde. Datorită design-ului său, plita poate fi separată în două zone de gătit: partea centrală care se încinge la o temperatură mai înaltă potrivită pentru preparatele din carne și partea exterioară, pentru legume, alimente care necesită temperatură mai scăzută sau pentru menținerea la cald a mâncării până la servire. Astfel, puteți găti un meniu întreg într-un timp mai scurt, pentru aproximativ 50 de persoane de persoane.
Modelul Vulcanus Pro 910 Chef este prevăzut cu două spații de depozitare, unul poate fi folosit pentru lemne, iar celălalt pentru depozitarea ustensilelor de gătit sau a ingredientelor folosite.
Grătarele profesionale Vulcanus se remarcă prin design-ul elegant dar extrem de practic în același timp, prin calitatea materialelor din care este fabricat și prin atenția la detalii. Fiecare model de grătar profesional Vulcanus este fabricat din oțel corten patinat cu o durată de viață extrem de lungă și care nu necesită întreținere. Practic, dumneavpastră vă veți bucura o viață de un grătar premium și nu trebuie să vă faceți griji legate de produse de curățare și întreținere costisitoare.
Plita este fabricată din oțel cu grosimea de 12 mm, certificat pentru uz alimentar. Plita este dublată în interior de un strat ceramic solid de 38 de kg. Aceasta este un excelent conductor de căldură și are rolul de a asigura stabilitate termică. Astfel, temperatura plitei rămâne constantă pe o perioadă lungă de timp iar consumul de combustibil este optimizat.
Toate modelele de grătar profesional Vulcanus sunt prevăzute cu un
sistem de scurgere a reziduurilor rezultate în urma gătirii și cu un
sistem de curățare a cenușii.
Sistemul de scurgere funcționează ca un șanț în jurul plitei metalice care colectează grăsimea arsă și alte resturi, astfel încât plita să poată fi curățată foarte ușor, nu se mai produce fum, iar alimentele gătite ulterior își păstrează culoarea și aroma intacte. Grăsimea și resturile colectate se scurg în tava de colectare a cenușei situată în interiorul plitei. Aceasta se scoate foarte ușor pentru a fi golită și apoi se introduce înapoi în interiorul grătarului.
Opțional, grătarul profesional Vulcanus poate fi accesorizat cu un suport adaptor pentru vase de gătit sau pentru grill. Astfel spațiul din centrul plitei poate fi folosit pentru preparate gătite la wok sau ceaun, iar grătarul central funcționează ca un grill clasic.
Grătarul profesional Vulcanus reprezintă alegerea ideală pentru pensiuni, restaurante sau hoteluri care doresc să își impresioneze oaspeții cu mâncare delicioasă, preparată într-un mod spectaculos.