Fire pit-uri ceramice

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

DENK Keramik a fost fondată de Franz Denk în 1964 ca o afacere de familie în Coburg, Bavaria. De atunci până în prezent, membrii familiei Denk au fost fideli modelului de afacere de artizanat, în care accentul este pus în primul rând pe calitatea materialelor folosite, sustenabilitate și execuție la nivel de excelență.  


Toate produsele Denk sunt lucrate manual, cu pasiune de către meșteri excelent instruiți și motivați.

Fire pit-urile si vetrele de foc Denk sunt fabricate dintr-o ceramică specială, CeraFlam®. Materialul, dezvoltat și patentat de producător, este foarte rar și dificil de procesat. CeraFlam® are o capacitate de stocare a căldurii extrem de ridicată, de aproximativ 3 ori mai mare decât oțelul. Ca urmare, energia poate fi absorbită și eliberată sub formă de căldură pentru o lungă perioadă de timp. Ceramica CeraFlam® nu se deteriorează în timp și are un aspect deosebit, nobil, calități care se transferă și fire pit-urilor și vetrelor Denk, produsul finit.

 

Designul produselor Denk este unul elegant și atemporal, care nu ține neapărat cont de trendurile de moment, trecătoare, ci de durabilitatea și calitatea materialului din care sunt confecționate, astfel încât dumneavoastră vă veți puteți bucura de ele pentru o perioadă de timp îndelungată și veți beneficia la maxim de investiția făcută. Vetrele de foc Denk pot fi amplasate oriunde în aer liber. Acestea sunt transportabile și asigură în cel mai scurt timp lumină, atmosferă și căldură.

 

Filozofia Denk poate fi rezumată în trei termeni: calitate, utilitate, frumusețe.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!