Decorațiuni grădină și terasă

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Accesoriile și decorațiunile pentru grădină și terasă transformă cu un efort minim orice spațiu exterior într-o oază de relaxare, în care vă veți putea reîncărca bateriile după o zi de muncă sau în care veți petrece momente speciale împreună cu cei dragi. Decorațiunile de perete vor da o notă de culoare și vor transforma orice zid banal într-o adevărată operă de artă care va încânta ochiul privitorului. Pe lângă nota de eleganță pe care o aduc, lămpile și felinarele decorative vor umple de magie atmosfera în serile de vară petrecute afară, iar jocul umbrelor va anima spațiul, lăsând imaginația să zboare spre locuri și culturi îndepărtate.

Sfeșnicele din ceramică de Coburg sunt fabricate manual în regiunea Coburg din Germania. Materialul din care sunt produse este specific acelei zone, cu formulă chimică patentată și cu proprietăți deosebite. Astfel, atât sfeșnicele de interior, cât și cele de exterior, sunt foarte rezistente la condiții variabile de umiditate și temperatură. Sfeșnicele sunt lucrate cu atenție deosebită la detalii, astfel încât fiecare sfeșnic este unic și perfect în același timp. 

Aceste sfeșnice vor aduce o notă de eleganță și rafinament oricărui tip de decor și vor crea o atmosferă de calm și relaxare de care vă veți îndrăgosti. Pentru o experiență senzorială completă, puteți adăuga în ceara topită câteva picături din uleiul esențial preferat. 

Alegeți accesoriile care vă inspiră și lăsați terasa și grădina să vă oglindească personalitatea. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!